
Lekka sałatka z paluszkami krabowymi
Składniki:
paluszki krabowe 250g
ogórki – sezonowe 3szt. średnie
papryka czerwona świeża 1 szt.
cebula czerwona duża 1 szt.
ananas pół puszki
kukurydza 1 puszka
majonez 3 duże łyżki
jogurt Grecki 250g
sól
pieprz
Przygotowanie:
Wszystkie składniki pokroić w kostkę. Dodać majonez i jogurt. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.
Składniki:
paluszki krabowe 250g
ogórki – sezonowe 3szt. średnie
papryka czerwona świeża 1 szt.
cebula czerwona duża 1 szt.
ananas pół puszki
kukurydza 1 puszka
majonez 3 duże łyżki
jogurt Grecki 250g
sól
pieprz
Przygotowanie:
Wszystkie składniki pokroić w kostkę. Dodać majonez i jogurt. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz